» » Nieuwsarchief
 
28/01 Trofeo Mallorca - Meteen bingo voor Lotto-Soudal !
Vandaag was het opnieuw zover voor JR, zijn eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, de Trofeo Felanitx in Mallorca (177 km).

De renners hadden er zin in toen de eerste Europese koers van het seizoen op gang geschoten werd, meteen na de start vielen verschillende renners aan, ook Marcel Sieberg maakte even deel uit van een ontsnapping. Uiteindelijk kon een trio zich losmaken van het peloton: Gonçalves, Janorschke en Lizarralde.

Meer dan vijf minuten voorsprong was hen niet gegund, Lotto Soudal hield een sterke greep op de situatie. 25 kilometer voor de meet had het peloton de vluchters al ingehaald. De finale was niet vlak en dat inspireerde een aantal renners tot een aanval. Xavier Cañellas slaagde erin ruim een halve minuut voorsprong bij elkaar te rijden, maar de overwinning was niet voor hem weggelegd. In de sprint werd de Lotto-Soudal trein gelanceerd en was ploegmaat André Greipel de snelste. Sam Bennett en Edvald Boasson Hagen moesten het hoofd buigen voor de Gorilla, Jürgen finishte als 64ste.
 
[Terug naar archief]
» » Follow JR on Twitter !
 
 
» » Wheely on the wall !