» » Nieuwsarchief
 
22/02 Vooruitblik naar de Omloop
Tijdens een persconferentie in Oostkamp blikte Jürgen vooruit naar de Omloop. JR start morgen in Gent als een van de topfavorieten.

"Ik ben alvast blij dat ik er dit jaar wel bij ben", lachte Jürgen. "Vorig jaar mocht ik deze periode het ziekenhuis verlaten, morgen start ik als één van de favorieten in de eerste Belgische koers. Ik ben van plan er het beste van te maken. Het seizoen is al goed begonnen voor onze ploeg. Bovendien heb ik al een zege op zak met mijn rit in de Ronde van de Middellandse Zee. Mijn conditie is dus goed."

"Mijn vinger? Ik heb daar nog wat last van als ik op de kasseien rijd. Ook het schakelen verloopt niet pijnloos, maar het is te harden. Ik zat tijdens de verkenning echter wel wat gespannen op de fiets omdat ik zo weinig mogelijk hinder wil ondervinden aan die vinger. In koers zal dat wel anders zijn.

"Of ik als kopman bij de Lotto-Belisolploeg nu zenuwachtig ben? Niet meer dan anders. Misschien zal dat morgen wel wat meer zijn. We zien wel. Ik ben alvast blij dat ik er bij ben in het openingsweekend en dat ik het volste vertrouwen geniet van de ploeg en de ploegleiding. Het weer is geen hindernis voor mij. Integendeel, misschien zelfs een bondgenoot."
 
[Terug naar archief]
» » Follow JR on Twitter !
 
 
» » Wheely on the wall !