» » Nieuwsarchief
 
04/07 Bingo voor Lotto-Belisol - Jürgen knap 12de !
In de Tour waren ze vandaag reeds toe aan de vierde etappe en die bracht de renners van Abbeville naar Rouen, goed voor een rit van 214,5 km. Vanuit de startplaats ging het richting kust, alwaar de renners een viertal kleinere hellingen op hun weg vonden. Hierna ging het terug naar het binnenland, om 70 km verder aankomstplaats Rouen te bereiken.

Het drietal Arashiro, Moncoutie en Delaplace wilde geen moment afwachten en trokken meteen ten aanval. Het peloton liet begaan, wat na amper 15 km wedstrijd reeds resulteerde in een maximale voorsprong van 8'35” !

De Lotto-Belisol boys namen hun verantwoordelijk en brachten de achtervolging op gang. Zo werden de vluchters binnen schot gehouden en volgde in de finale de hergroepering.

Een nieuwe massaspurt zat er dus aan te komen, doch deze werd op 2 km van de finish compleet ontregeld door een massale valpartij. Lotto-Belisol had echter reeds zijn spurttrein gelanceerd en glipten zo door de mazen van het net. André Greipel maakte het met brio af, Jürgen finishte nog knap als 12de !
 
[Terug naar archief]
» » Follow JR on Twitter !
 
 
» » Wheely on the wall !