» » Nieuwsarchief
 
25/05 Lotto-Belisol oppermachtig in Ronde van België
De Ronde van België vervolgde vandaag zijn weg met het derde gedeelte van Knokke-Heist naar Beveren, over een afstand van 173 km.

Vijf renners kleurden de derde, nl. Tijmen Eising, Coen Vermeltfoort, Alessandro Donati, Maxim Belkov en Pieter Vanspeybrouck. De vijf vonden elkaar en werkten goed samen. Toch liet het peloton niet zomaar begaan. Meer dan vier minuten voorgift kregen de vluchters niet.

Met nog 25 kilometer te gaan liet Belkov zijn medevluchters achter. De Rus van Katusha verkocht zijn vel duur, maar ook hij was niet opgewassen tegen het peloton. We kregen voor een derde keer op rij een massaspurt in deze Ronde van België.

Leider André Greipel werd door zijn ploegmaats perfect afgezet tot op 300 meter van de finish en de rest was kinderspel voor de Duitser. Greipel knalde naar zijn derde dagzege, Napolitano moest opnieuw tevreden zijn met de tweede plaats. Adam Blythe werd derde. Greipel staat weer steviger in de rode Lotto-leiderstrui, Jürgen reed dit seizoen vijf wedstrijden en wist ze allemaal zegevierend af te sluiten met André Greipel ! Vandaag was hij opnieuw heel sterk in het spurttreintje en finishte als 40ste.
 
[Terug naar archief]
» » Follow JR on Twitter !
 
 
» » Wheely on the wall !