» » Nieuwsarchief
 
11/05 Gunstig resultaat voor Jürgen !
Jürgen heeft vandaag het resultaat gekregen van zijn scanneronderzoek. Daaruit bleek dat het letsel aan het bloedvat hersteld is en de bijhorende risico's verdwenen. Zowel de dokters in Aalst als in Leuven delen de mening dat de zware bloedverdunners niet langer noodzakelijk zijn.

Ploegdokter Jan Mathieu: "Het resultaat van het onderzoek is in feite een normale evolutie binnen het herstelproces. Dergelijk letsel vraagt drie à zes maanden herstel, maar renners genezen normaliter vrij snel, zodat Jürgen nu opnieuw kan uitkijken naar competitie. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de Ronde van België zijn eerste wedstrijd.”

Jürgen: “Ik ben toch wel opgelucht dat ik opnieuw een concreet doel voor ogen kan houden. Sinds het WK heb ik eigenlijk slechts één wedstrijd gereden. Als je graag koerst, is zo lang revalideren uiteraard moeilijk. De Ronde van België begint al over een kleine twee weken, maar de voorbije weken heb ik elke dag gefietst, weliswaar niet maximaal, maar de basisconditie zou degelijk moeten zijn.”
 
[Terug naar archief]
» » Follow JR on Twitter !
 
 
» » Wheely on the wall !